Informatii despre livrare

Politica de transport a site-ului www.tahe-cosmetics.ro privind produsele livrate. Prelucrarea si expedierea comenzilor, costul si furnizori, tarife sau retururi.


Prelucrarea şi expedierea comenzilor a site-ului www.tahe-cosmetics.ro

De obicei comenzile primite până la ora 13:00 de luni până vineri, sunt prelucrate şi expediate în aceeaşi zi. Comenzile primite după ora 13:00 sunt expediate în dimineaţa următoarei zile lucrătoare (datorită faptului că la ora 13:00 deja facem predarea coletelor existente către curieri).  Sâmbăta şi duminica nu se fac expedieri.

Care este valoarea comenzii minime  de pe site-ul www.tahe-cosmetics.ro

In acest moment nu exista o valoarea minima impusa de site-ul www.tahe-cosmetics.ro

Cât costă transportul şi cine vă aduce coletul

Partenerul nostru de transport este:

1. Compania de curierat rapid FUN CURIER. Indiferent dacă locuiţi într-un oraş mare sau într-o zonă rurală, curierul vă va aduce coletul la uşă în termen de 24 de ore de la expediere.

De exemplu, dacă efectuaţi comanda luni seara, vă expediem coletul în cursul zilei de marţi şi curierul vi-l livrează în cursul zilei de miercuri. Dacă efectuaţi comanda în weekend, vă expediem coletul în cursul zilei de luni şi curierul vi-l livrează în cursul zilei de marţi. Nu se percep taxe pentru kilometri suplimentari sau taxe de ramburs. Singurul tarif pe care îl aveţi de achitat este cel din tabelul de mai jos.

Pentru comenzile mai mari de 200 de lei (valoarea produselor) transportul este gratuit, indiferent de zonă.

Curierul vă va preda coletul la adresa indicată de dv. În caz că nu puteţi fi contactat(ă) se va reîncerca predarea în decurs de 36 de ore. Există posibilitatea să indicaţi telefonic curierului o adresă alternativă unde să vi se facă predarea coletului.

 

Tarife de transport a produselor www.tahe-cosmetics.ro

Valoare comandă

Tariful transportului

Pana in 200,00 lei - in tara

20 lei

Pana in 200,00 lei - in Bucuresti-Ilfov

16 lei
Oriunde in Romania peste 200 lei
GRATUIT


Tarifele sunt exprimate în lei şi includ TVA.Cum faceţi plata produselor de pe www.tahe-cosmetics.ro

Pentru coletele aduse de curier, plata se face numerar către acesta în baza unei facturi/chitanţe.

Pentru clienţii persoane juridice sau fizice există şi posibilitatea plăţii prin transfer bancar în contul nostru.

Retururi

În cazul în care că doriţi returnarea produselor, aceasta se va face cu același curier care v-a făcut livrarea. Produsele trebuie să fie ambalate în ambalajele originale, însoţite de documentele de achiziţie, fără deteriorări. Cheltuielile de retur vor fi suportate de către client. Produsele deteriorate la transportul către client vor fi înlocuite pe cheltuiala noastră (trebuie să ne sesizaţi acest lucru în scris, pe adresa de email, în ziua primirii coletului menţionată pe recipisa de primire). Pentru returnare este nevoie si de completarea formularului de pa pagina de returnare, in lipsa acestuia, cererea de returnarea nu va fi luata in considerare.